Disponible el vídeo de presentació i l'informe del 'European Media Industry Outlook'

La Comissió Europea va presentar, el passat 20 de maig, en el marc del Marché du Film del Festival de Cannes, els resultats de l'informe 'European Media Industry Outlook', sobre l'evolució de la indústria als sectors audiovisual, mediàtic i de videojocs a tota la UE.

Es van revelar noves dades sobre les preferències i el consum de l'audiència, es van explorar les tendències de l'oferta i la demanda i es va informar sobre l'impacte potencial d'aquestes tendències al mercat de mitjans amb els models de negoci.

  • Moderador: Sten-Kristian Saluveer.
  • Ponents: Lucia Recalde (màxima responsable d'Europa Creativa MEDIA) i Bastien Remy (responsable de polítiques i programes de suport als mitjans, DG CONNECT, Comissió Europea).

Recalde va descriure tres impulsors clau des de la perspectiva dels mitjans:

  • En primer lloc, la Comissió Europea va adoptar un enfocament d'ecosistema holístic i va considerar la interacció entre els diferents segments dels mitjans.
  • En segon lloc, es va fer una enquesta exhaustiva per comprendre el comportament i les tendències dels consumidors, inclòs el consum de vídeo sota demanda (VoD).
  • Finalment, l'informe va tenir com a objectiu identificar i analitzar les tendències tecnològiques que afecten la indústria audiovisual i els mitjans.

Consulta el vídeo de presentació a continuació.

Descarrega l'European Media Industry Outlook.

24/5/2023

Descarrega l'European Media Industry Outlook