El Festival de Sevilla obre la convocatòria de Coproduccions Europees, amb Alemanya com a país convidat

El departament d'indústria del Festival de Sevilla ha obert la convocatòria de la tercera edició de la trobada Coproduccions Europees en el marc de les activitats SEFF Industria. En aquesta edició, el país convidat és Alemanya. La data límit per inscriure-hi projectes és el proper 30 de setembre.

La convocatòria està oberta a productors/es espanyols/es i alemanys/es amb projectes que reuneixin els següents requisits:

  • Llargmetratges de ficció o documental espanyols o alemanys en fase de desenvolupament i que busquin o tinguin potencial de coproducció amb l'altre país.
  • El projecte ha de comptar amb un productor principal associat.
  • El finançament del projecte ha d'estar assegurat a un 30% en el moment de la inscripció.
  • Cal una primera versió del guió per acollir-se a la convocatòria. Aquesta ha de presentar-se en espanyol o anglès.
  • La inscripció del projecte va acompanyada d'un dossier de presentació en anglès que inclourà les dades principals del projecte: títol, LOGLINE, sinopsi, nota d'intenció de director, biografies del director/a i productor/a i perfil de la companyia productora.

Se seleccionaran un màxim de 10 projectes: cinc alemanys i cinc espanyols, dels quals, dos seran andalusos.

Els seleccionats disposaran de 10 minuts per presentar els seus projectes (pitch) i gaudiran de trobades exclusives individuals amb els altres participants, productors i professionals de sector convidats exclusivament per a aquest esdeveniment. L'idioma serà l'anglès.

Un jurat compost per tres professionals de sector atorgarà els següents premis:

  • Premi Festival de Sevilla: 5.000 euros en metàl·lic per al desenvolupament del projecte premiat.
  • Premi Art Sonora Estudis: 5.000 euros en serveis de postproducció (muntatge i mescles de so).

El termini per a la presentació de projectes romandrà obert fins al proper 30 de setembre de 2021. Es comunicaran els projectes seleccionats el 7 d'octubre de 2021 i la trobada tindrà lloc durant la celebració del Festival de Sevilla, els dies 8 i 9 de novembre de 2021.

Coproduccions Europees és una iniciativa del Festival de Sevilla i ANCINE - Asociación Andaluza de Productoras de Cine de Ficción, Documental, Animación y Seriado, amb el suport de l'ICAA - Instituto de la Cinematografía y de las Artes AudiovisualesEuropa Creativa MEDIAArte Sonora Estudios i amb la col·laboració de Filmförderungsanstalt (FFAGerman Federal Film Board), German FilmsMedienboard Berlin-BrandenburgMitteldeutsche MedienförderungMOIN Film Fund Hamburg Schleswig-HolsteinProduzenten VerbandSpain Film CommissionAndalucía Film Commission i EAVE

Per inscriure el vostre projecte, heu d'emplenar aquest formulari.

Més informació.

14/9/2021

Més informació i inscripcions.