Inscripcions obertes per a la formació ESoDoc 2021

La iniciativa de formació ESoDoc - European Social Documentary s'adreça a professionals que desitgin explorar noves dimensions i potenciar el seu projecte documental i/o de nous mitjans. La data límit per inscriure-s'hi és el 12 de febrer de 2021

El programa està dividit en tres tallers d'una setmana en tres localitzacions diferents: de l'11 al 17 de juliol de 2021 a Tbilisi (Geòrgia), del 25 a el 31 d'agost de 2021 a Tromsø (Noruega) i del 18 al 24 d'octubre de 2021 a Vílnius (Lituània). Els tres tallers presencials es realitzarien seguint els protocols necessaris i si la situació del moment ho permet. ESoDoc s'iniciarà oficialment abans de manera online entre el 31 de maig de 2021 i el 18 de juny de 2021.

Des del taller es pretén enfortir la capacitat de crear històries innovadores de documental centrades en l'audiència i en els nous mitjans. D'aquesta manera, es busca respondre a les noves tendències de manera col·laborativa i interdisciplinar.

La finalitat d'aquesta formació és el desenvolupament d'habilitats de narració (storytelling) en documental: convertir un tema en una història original i convincent per atraure l'audiència i promoure canvis en la nostra societat.

ESoDoc s'adreça a guionistes, directors/es i productors/es creatius/ves que estiguin disposats/des a dedicar temps i energia al procés de desenvolupament creatiu que proposa aquest programa. Idealment han d'estar compromesos amb els problemes socials, mediambientals, polítics o de drets humans, ser oberts i estar disposats a involucrar-se i experimentar en el seu projecte amb nous formats, nous negocis i nous models de producció co-creatius.

Materials necessaris per a la inscripció:

Per completar el formulari de sol·licitud, caldrà respondre una sèrie de preguntes directament al formulari de sol·licitud. A més, caldrà carregar també els materials següents:

  • Curriculum vitae (en pdf, màxim 2 pàgines).
  • Enllaç a la presentació de vídeo.
  • Enllaç a mostres de treballs professionals anteriors.
  • Proposta de projecte de 2 pàgines.
  • Enllaç a materials visuals originals.
  • Darrera declaració d'impostos o document oficial equivalent (només si vols sol·licitar una beca).

A més, l'organització d'aquest programa pot sol·licitar tenir una reunió en línia amb tu durant el procés de selecció. En aquest cas, es posarà en contacte amb tu per concertar la reunió.

Quota de participació:

La quota de participació cobreix la matrícula, l'allotjament i les dietes per a les tres sessions presencials. Cal tenir en compte que l'allotjament pot ser en una habitació doble individual o compartida, segons disponibilitat. Les despeses de viatge no estan incloses.

  • Tarifa regular: 1.500 euros.

El formulari d'inscripció es publicarà aviat. Si vols rebre una notificació quan s'efectui aquesta publicació, accedeix a aquest enllaç.

Més informació

11/1/2021

ESoDoC compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.