'MEDIA al Maldà' us convida a la projecció del film amb suport MEDIA 'Dispararon al pianista'

El proper dijous 30 de novembre, des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i en el marc de la segona temporada del cicle 'MEDIA al Maldà', us convidem a la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'Dispararon al pianista', de Fernando Trueba i Javier Mariscal, al Cinema Maldà de Barcelona.

El cicle 'MEDIA al Maldà', iniciat al setembre de 2022, convida el públic, gràcies al suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunyal'últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La propera sessió (i la tercera d'aquesta segona temporada 2023-2024) es durà a terme el dijous 30 de novembre de 2023 a les 20:30h, amb la projecció de la pel·lícula d'animació amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'Dispararon al pianista', de Fernando Trueba i Javier Mariscal, seleccionada a la darrera edició del Festival de San Sebastián i a l'International Toronto Film Festival.

Comptarem amb la presència del cineasta i animador Juan Carlos Concha, director tècnic de la pel·lícula, que presentarà el film abans de la projecció.

Sinopsi

Un periodista musical de Nova York comença una investigació trepidant darrere de la misteriosa desaparició del pianista brasiler Tenorio Jr, habitual de Vinicius de Moraes, entre d'altres.

L'objectiu del cicle 'MEDIA al Maldà' és promoure el cinema europeu i de qualitat entre l’audiència i difondre la labor del Programa Europa Creativa MEDIA pel que fa al suport de l’audiovisual europeu

La iniciativa pretén contribuir a la promoció, la circulació i la visibilitat de les pel·lícules europees, tot fomentant també el desenvolupament del públic, per tal que descobreixi i valori el cinema independent europeu en pantalla gran i fora de les plataformes.

L’activitat, iniciada el mes de setembre de 2022, pretén també reforçar i promocionar la gran tasca social i cultural que duu a terme el Cinema Maldà, al cor de Barcelona, i l’únic que perdura al barri de Ciutat Vella. El Maldà, que va celebrar el 75è aniversari el 2021, és un cinema ‘diferent’, que conserva l'essència d'aquells entranyables cinemes de barri, i que lluita cada dia amb propostes creatives i innovadores per convocar el públic a les sales i crear comunitat. Un cinema que defuig de les estrenes més comercials i aposta per una programació de qualitat.

14/11/2023

Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya us convida* a la projecció del film d'animació amb suport MEDIA 'Dispararon al pianista', de Fernando Trueba i Javier Mariscal', al Cinema Maldà

Dijous 30 de novembre de 202320:30h

Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5. Barcelona)

*Entrada lliure fins a completar aforament