Publicats els resultats de la convocatòria Europa Creativa Cultura de suport als projectes de cooperació europea 2019

S'han publicat els resultats de la convocatòria Europa Creativa Cultura de suport als projectes de cooperació europea EACEA 34/2018. Dels 6 projectes de menor escala beneficiaris liderats per entitats de l'Estat espanyol, 4 són liderats per entitats i organismes catalans. 

Així, entre la categoria 1, la dels projectes de cooperació de menor escala, en trobem 4 liderats per entitats catalanes. Concretament, es tracta dels següents projectes:

En aquesta mateixa categoria, 8 entitats catanes han obtingut l'ajut com a sòcies de 9 projectes. En concret:

  • Tantarantana Teatre, com a partner del projecte 'Refugee Arts with Participants and Practitioners Open to integRaTion', liderat per Acta Community Tehatre (UK), que ha obtingut un total de 199.969€.
  • Música Modal a Cardedeu, que participa en el projecte 'Awakening European Sleeping Instruments', liderat per l'Ajuntament de Ripoll, que ha rebut un total 200.000€.
  • Consorci del Museu d'Art Contemporani de Barcelona, que participa en el projecte 'Education from Below', liderat per Stichting Rijskakademie Van Beeldende Kunsten, dels Països Baixos, que ha obtingut un total de 197.505€.
  • Idenstitat Associació d'Art Contemporani, que participa com a partner en 2 projectes: 'Sounds of Our Cities', liderat per l'entitat belga City of Roeselare, que ha obtingut un total de 191.721€; i en el projecte 'Expérimenter une transformation institutionnelle', liderat per l'Ecole Nationale d'Art (França), que ha rebut un total de 59.200€.
  • Associació Promotora Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, com a partner del projecte 'Contested Desires', liderat per l'entitat britànica D6 Culture Limited, que ha obtingut 199.937€.
  • Agrupació Catalana del Tèxtil i de la Moda, que participa en el projecte 'New creATIVE trails', de l'entitat sueca Boràs Stad, que ha rebut 199.800€.
  • Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, com a partner del projecte 'Artists at Risk (AR) - A European Network of Safe Havens', liderat per l'entitat finesa Perpetuum Mobile RY, que ha obtingut 199.999€.
  • Instituto Europeo di Design, que participa en el projecte 'Puppets & Design', liderat per l'entitat italiana Centro Regionale di Teatro d'Animazione e Figure Piccola Società Cooperativa, que ha rebut 200.000€

En la categoria 2, la dels projectes de cooperació de gran escala, n’hi ha dos que tenen socis catalans:

  • 'EEEmerging+', liderat per l'Association Art et Musique d'Ambronay (França), que ha rebut 2.000.000€ i que compta amb la participació com a partner de l'entitat catalana Joventuts Musicals Torroella de Mongrí.
  • 'TAKING CARE_Ethnographic and World Cultures Museums as Spaces of Care', liderat per l'entitat austríaca Khm-Museumsverband, que ha obtingut 2.000.000€ i en què participa com a partner l'Institut de Cultura de Barcelona.

En la categoria 1, un total de 87 projectes de cooperació europea han resultat beneficiaris per un import global de 16.233.978 €. Mentre que en la categoria 2, un total de 19 projectes de cooperació europea han resultat beneficiaris per un import global de 28.377.488 €.

Pel que fa als resultats globals per a l'Estat espanyol, un total de 30 entitats espanyoles participen (com a líders i com a partners) en projectes seleccionats en la categoria 1, per un import global d'1.301.309 €. Mentre que un total de 7 entitats espanyoles participen com a partners en projectes seleccionats en la categoria 2, per un import global de 582.766 €.

Consulteu tots els resultats d’aquesta convocatòria a través del següent enllaç

2/7/2019

Trobareu aquí tots els resultats de 2019 d’Europa Creativa Cultura.