Publicats els resultats de la convocatòria Europa Creativa Cultura de suport als projectes de cooperació europea

Ja es coneixen els resultats de la convocatòria Europa Creativa Cultura de suport als projectes de cooperació europea EACEA 32/2017. Diverses entitats i organismes catalans han rebut aquest ajut com a líders o socis dels projectes seleccionats.

Entre la categoria 1, la dels projectes de cooperació de menor escala, en trobem un liderat per una entitat catalana, concretament el projecte "Material Designers. Boosting Talent towards Circular Economies", liderat per la Fundació privada Elisava escola universitària que ha rebut un total de 200.000 €. 

En aquesta mateixa categoria, sis entitats catanes han obtingut l'ajut com a sòcies de sis projectes. En concret es tracta del Patronat Call de Girona que participa en el projecte "Parallel Traces: A new lens for Jewish Heritage" liderat per l'Association Européenne por la présérvation et la valorisation de la culture et du Patromoine juifs (de Luxemburg), que ha obtingut 197.439,77€; la Fundació Sala Beckett/obrador internacional de dramaturgia, que participa en el projecte "Extended Univers" liderat per Boundless Theatre (Regne Unit) que ha rebut un total de 198.653,02€; l'Institut d'Arquitectura avançada de Catalunya que participa en el projecte "Creative food cycles" liderat per Gottfried wilhelm Leibniz Universitaet Hannover (Alemanya) que ha rebut suport per un import de 198.000€; l'Institute of the Arts Barcelona Culture&Innovation SL que participa en el projecte "Make a move" liderat per Kreativni Laboratorij Suvremenog Kazalista Krila (de Croàcia) i que ha obtingut 200.000€; el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona que participa en el projecte "Literary Europe Live Plus" de l'entitat Aberystwyth University i que rebut un total de 200.000€ i, finalment, la Fundació La Caixa que participa en el projecte Teen Ambassadors across Europe" liderat per l'entitat Segni d'infanzia Associazione Artistica e Culturale i que ha obtingut 198.653,56€.

En la categoria 2, la dels projectes de cooperació de gran escala, n’hi ha cinc que tenen socis catalans. Es tracta del projecte "Dancing Museums-The democracy of beings" liderat per L'Associació francesa Briqueterie centre de developpement choreographique du Val de Marne i que compta amb la participació del Consorci del Mercat de les Flors/Centre de les Arts de moviment . Aquest projecte ha obtingut 561.246€.; el projecte Future Songwriting liderat per l'entitat Säveltäjäin Tekijänoikeustoimist o Teosto Ry de Finlàndia i que compta amb la participació de la Universitat Pompeu Fabra. L'ajut atorgat per Europa Creativa és de 419.805,64€.  El projecteespanyol Our Many Europes liderat pel Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia i que compta amb la participació del Consorci del Museu d'Art Contemporani de Barcelona. L'import atorgat a aquest projecte és de 2.000.000€; el projecte Be SpectACTive! liderat per la italiana Associazione Culturale Capotrave/Kilowatt en el que hi participa la Universitat de Barcelona i que ha obtingut ajut per un total de 2.000.000€. El darrer projecte de gran escala amb participació catalana és el liderat per L'Associació francesa Arty Farty, titulat "We are Europe" i que ha obtingut 2.000.000€. Hi participa Advanced Music SL (Sonar).

Pel que fa als resultats globals per a l'Estat espanyol, s'han seleccionat 6 projectes liderats per entitats espanyoles, 4 en la categoria 1 (petita escala) i 2 en la categoria 2 (gran escala). Un total de 26  entitats espanyoles participen en projectes seleccionats en la categoria 1, per un import global de 4.302.826,98€. Mentre que un total de 15 entitats espanyoles participen en projectes seleccionats en la categoria 2, per un import global de 15.565.173,86€.

Consulteu tots els resultats d’aquesta convocatòria a través del següent enllaç

24/7/2018

Trobareu aquí tots els resultats de 2018 d’Europa Creativa Cultura.