Publicats els resultats de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport a la distribució selectiva

S'han publicat els resultats del primer termini de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport a la distribució selectiva EACEA/12/2017. 

Dues distribuïdores catalanes han obtingut l'ajut en aquesta convocatòria:

Es tracta de la distribuïdora Vercine 2007, SL, que ha aconseguit 67.400€ per distribuir la pel·lícula francesa 'L'apparition', dirigida per Xavier Giannoli.   

I de la distribuïdora La Aventura Audiovisual, que ha aconseguit 46.300€ per distribuir el film Undir Trénu (Under the Tree) (Isàndia, Polònia i Dinamarca), dirigit per Hafsteinn Gunnar Sigurðsson.

Pel que fa a la resta de distribuïdores de l'Estat espanyol, Wanda Vision ha rebut 46.300€ per distribuir la pel·lícula polonesa 'Foxtrot'; Vértigo Films ha obtingut el mateix import (46.300€) per distribuir el film belga 'Le fidèle', dirigit per Michaël R. Roskam; i Golem Distribución ha aconseguit també 46.300€ per a la distribució de la pel·lícula francesa 'L'Átelier', dirigida per Laurent Cantet.  

En total s'han atorgat 2.879.600€ per a la distribució de films europeus a través de tots els països membres d'Europa Creativa MEDIA.

7/5/2018

Consulteu la resta de resultats d'aquesta convocatòria a través d'aquests enllaços (resultatssol·licituds rebudesnivell de demanda per països).

Més informació sobre altres resultats MEDIA aquí.