Publicats els resultats de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport als Fons de Coproducció

Ja podeu consultar els resultats de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport als fons de coproducció EACEA/16/2017. En total, s’han atorgat 1.549.800€ adreçats a 5 iniciatives d’arreu d’Europa que destinaran aquests diners a coproduir projectes internacionals.

Aquestes iniciatives són: World Cinema Fund Europe, en el marc de la Berlinale; HBF+Europe del Festival de Cinema Internacional de Rotterdam; TFL Coproduction FundTFL World Coproduction Fund & TFL Audience Design Fund, del Torino Film Lab; l’IDFA Bertha Fund Europe del Festival Internacional de Cinema Documental d’Amsterdam i l’ACM Distribution del CNC francès.

El programa MEDIA té com a objectiu, a través d’aquest ajut, donar suport a activitats que ajudin als socis europeus i internacionals a trobar i/o subministrar un suport indirecte per a obres audiovisuals coproduïdes, donant suport a fons de coproducció internacional situat en un país membre del Programa.

Més informació.

25/6/2018

Consulteu aquí els resultats d’aquesta convocatòria, així com el nombre de sol·licituds rebudes i el nivell de demanda de països.