Publicats els resultats de la convocatòria MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals

S’han publicat els resultats del primer termini de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals EACEA 22/2017, que tenia com a termini el passat 23 de novembre de 2017. Sis projectes espanyols han estat seleccionats, dos dels quals són catalans. En concret, el projecte documental 'Francesca i l'Amor', d'Alba Sotorra SL, amb 25.000 euros, i el projecte de ficció 'Each of Us', d'Alhena Production, que ha rebut 50.000 euros

La resta de projectes espanyols seleccionats són el projecte de ficció basc 'Red Fjords', d'Euskadi Movie AIE, que ha rebut 50.000€; el projecte canari de ficció 'Blanco en Blanco', de la companyia El viaje de producciones integrales canarias SL, que ha obtingut 30.000€; el projecte d'animació 'Evolution', de The ThinkLab Media, que ha rebut 60.000€; i el projecte gallec d'animació 'Unicorn Wars', d'Abano Producions SL, que ha obtingut 60.000€.  

En total, s’han beneficiat 59 projectes amb un total de 2.320.000€. Entre tots els projectes seleccionats, n’hi ha 7 d’animació, 20 documentals i 32 de ficció.

Consulteu la llista de projectes seleccionatsel nombre de sol·licituds rebudes i el nivell de demanda per països.

Aquesta convocatòria té com a objectiu el desenvolupament de les obres audiovisuals europees, en particular films i obres de televisió tal com ficció, documentals, films infantils i d’animació, així com obres interactives tal com videojocs i multimèdia amb un gran potencial de circulació més enllà de les fronteres. A més, també dóna suport a les activitats amb l’objectiu de donar suport a les empreses productores audiovisual europees, en particular productores independents, per tal de facilitar les coproduccions europees i internacionals d’obres audiovisuals incloent-hi les obres per a televisió.

Més informació.

30/5/2018

Consulteu aquests i altres resultats a través d’aquest enllaç.