Publicats els resultats del 1er termini de la convocatòria MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals 2020

S’han publicat els resultats del primer termini de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals EACEA 17/2019, que tenia com a data límit el passat 13 de novembre de 2019. Quatre projectes espanyols han estat seleccionats, dos dels quals són catalans. 

Els dos projectes catalans seleccionats són el projecte de ficció 'The Little Loves', d'Arcadia Motion Pictures, que ha rebut 50.000 euros, i el projecte de ficció 'Alles Komt Goed (Everything will be fine)', de Zabriskie Films, que ha obtingut 50.000 euros.

La resta de projectes espanyols seleccionats són el projecte de ficció 'Strange Fishing Sundays', de la companyia Euskadi Movie Agrupación de Interés Económico, que ha rebut 50.000 euros, i el projecte de ficció 'Killing Crabs', de Tourmalet Films, de Tenerife, que ha obtingut 30.000 euros

En total, s’han beneficiat 64 projectes amb un total de 2.705.000,00 . Entre tots els projectes seleccionats, n’hi ha 9 d’animació, 17 documentals i 38 de ficció.

Consulteu la llista de projectes seleccionatsel nombre de sol·licituds rebudes per país i el nivell de demanda per país.

Aquesta convocatòria té com a objectiu el desenvolupament de les obres audiovisuals europees, en particular films i obres de televisió tal com ficció, documentals, films infantils i d’animació, així com obres interactives tal com videojocs i multimèdia amb un gran potencial de circulació més enllà de les fronteres. A més, també dona suport a les activitats amb l’objectiu de donar suport a les empreses productores audiovisual europees, en particular productores independents, per tal de facilitar les coproduccions europees i internacionals d’obres audiovisuals incloent-hi les obres per a televisió.

El 2on termini d'aquesta convocatòria es tanca just demà, 12 de maig, a les 17 hores. 

Més informació.

 

11/5/2020

Consulteu aquests i altres resultats a través d’aquest enllaç.