Publicats els resultats del 2on termini de la convocatòria MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals 2020

S’han publicat els resultats del segon termini de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals EACEA 17/2019, que tenia com a data límit el passat 12 de maig de 2020. Set projectes de L'Estat espanyol han estat seleccionats, cinc dels quals són catalans (dos documentals, dues ficcions i un projecte d'animació). 

Els cinc beneficiaris catalans seleccionats són:

La resta de projectes espanyols seleccionats són el projecte de ficció 'Hunting Day', de la companyia Gonita Filmacción, que rebrà 50.000€ de MEDIA, i el projecte d'animació 'Black is Beltza II: Ainhoa', de l'empresa basca Talka Records, que n'obtindrà 60.000€.  

En total, s’han beneficiat 71 projectes (dels 487 presentats) amb un global de 2.925.000,00 . Entre tots els projectes seleccionats, n’hi ha 12 d’animació, 21 documentals i 38 de ficció.

Consulteu la llista de projectes seleccionatsel nombre de sol·licituds rebudes per país i el nivell de demanda per país.

Aquesta convocatòria té com a objectiu el desenvolupament de les obres audiovisuals europees, en particular films i obres de televisió tal com ficció, documentals, films infantils i d’animació amb un gran potencial de circulació més enllà de les fronteres. A més, també dona suport a les activitats amb l’objectiu de donar suport a les empreses productores audiovisual europees, en particular productores independents, per tal de facilitar les coproduccions europees i internacionals d’obres audiovisuals incloent-hi les obres per a televisió.

Més informació.

 

12/11/2020

Consulteu aquests i altres resultats a través d’aquest enllaç.