Publicats els resultats del segon termini de la convocatòria de suport als Festivals de Cinema

Ja es coneixen els resultats del segon termini de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport als Festivals de Cinema EACEA/17/2017, per a festivals que comencen entre l’1 de novembre de 2018 i el 30 d'abril de 2019.

Entre els seleccionats trobem el Festival català Mecal Pro | Barcelona International Short and Animation Film Festivalque ha aconseguit 33.000€ d'ajut, i el Festival de Cinema Europeu de Sevilla, que rep l'ajut per valor de 63.000€. També el 56 Gijón International Film Festival n'ha resultat beneficiari, per un import de 46.000€, després d'haver obtingut l'ajut per última vegada l'any 2014. 

En total, la Comissió Europea ha donat suport a 31 festivals, d'entre 102 sol·licituds rebudes, amb un total d'1.515.000€

Un dels objectius del subprograma MEDIA és donar suport al desenvolupament de l’audiència per tal d’estimular l’interès i millorar l’accés a les obres audiovisuals europees, especialment mitjançant la promoció, esdeveniments, coneixements cinematogràfics i festivals. És per això que, mitjançant aquesta convocatòria, dóna suport a:

  • Iniciatives que presentin i promoguin la diversitat de les obres audiovisuals europees.
  • Activitats per a promoure els coneixements cinematogràfics i augmentar l’interès del públic per a les obres audiovisuals europees.

Consulteu la resta de resultats d'aquesta convocatòria a través d'aquests enllaços (resultatssol·licituds rebudesnivell de demanda per països)

3/9/2018

Més informació sobre aquest i altres resultats MEDIA d'aquest any, aquí.