Series Mania Forum obre la convocatòria de la 1a edició de Seriesmakers

Series Mania Forum ha obert la convocatòria de la seva nova iniciativa Seriesmakers, creada en col·laboració amb la companyia alemanya Beta Group i el suport d'Europa Creativa MEDIA, i destinada a cineastes que vulguin endinsar-se al món de les sèries. La data límit per presentar-s'hi és el 15 de setembre de 2022

Seriesmakers seleccionarà deu equips amb una idea d'un guió per a una sèrie de televisió per participar en un programa de formació a mida centrat en desenvolupar un pitch deck complet. Mentors experimentats i directors, showrunners, guionistes i productors de primer nivell guiaran els nous creatius de sèries en tallers en línia.

Al final del Programa, un Jurat atorgarà a dos equips un premi de 50.000€ (cinquanta mil euros) cadascun per desenvolupar un guió pilot i una bíblia amb suport creatiu addicional. A més, s'establirà un nou premi de 20.000€ al talent emergent introduït per la Fundació Kirch al premi Beta per a dos projectes seleccionats de 50.000€ cadascun.

Els equips guardonats es presentaran al Series Mania Forum 2023 i tindran l'oportunitat de participar al Series Mania Forum 2024 per presentar els seus projectes.

Podran presentar-se a la convocatòria de Seriesmakers directors/es que hagin estat seleccionats/es almenys una vegada a la secció oficial d'un festival de classe A en els darrers cinc anys, del 2017 al 2022. Els candidats poden presentar-se en equips de director/a i productor/a o director/a i guionista. La convocatòria estarà oberta fins al dijous 15 de setembre.

Seriesmakers triarà deu equips amb una idea de sèrie de televisió perquè participi al programa de desenvolupament. I serà un jurat el que esculli els guanyadors dels dos premis de 50.000 euros per desenvolupar el guió de l'episodi pilot i un paquet complet amb el suport de la divisió de contingut de Beta, liderada per Koby Gal Raday. Els dos equips guanyadors podran participar a Series Mania Forum 2023, que se celebrarà del 21 al 23 de març a la localitat francesa de Lille.

Seriesmakers és una iniciativa dirigida per Laurence Herszberg, directora general de Series Mania, i Koby Gal Raday, Chief Content Officer de Beta Group.

Consulteu els Requisits i bases.

Més informació i Formulari d'inscripció.

13/6/2022

Seriesmakers és una iniciativa de Series Mania Forum amb el suport d'Europa Creativa MEDIA