Participa al CartoonNext 2023 de CARTOON!

La segona edició de CartoonNext, de CARTOON, es durà a terme del 18 al 20 d'abril del 2023 al World Trade Center Marseille Provence de Marsella (França). La data límit per insciure-s'hi és l'1 de febrer de 2023

Aquesta iniciativa, que s'imagina el futur de l'animació i el contingut digital, ofereix tres dies dedicats a l'evolució de les indústries creatives i digitals. L'enfocament principal de l'esdeveniment estarà en conferències magistrals ben seleccionades: professionals experimentats que aportaran la seva visió sobre el futur del negoci de l'animació, l'ofici i el treball diari.

D'altra banda, els productors provinents del voltant d'Europa presentaran els seus projectes innovadors mostrant la seva estratègia transmèdia i obtenint comentaris directes i reflexius d'experts internacionals de l'animació de diversos entorns.

He de presentar a pitch el meu projecte?

Presentar un projecte en un pitching a CartoonNext proporciona als productors les claus i els consells necessaris per transformar el vostre projecte d'animació en una veritable i reeixida IP.

Un panell d'experts digitals donarà suport als productors, els proporcionarà feedback en directe després del pitch i els permetrà desenvolupar o reajustar els aspectes creatius o més purament estructurals com el model de negoci o el seu projecte crossmedia.

Qui pot presentar un projecte?

  • Productors/es europeus/es que vulguin desenvolupar el seu projecte d'animació o propietat intel·lectual cap al crossmedia, marca multiplataforma a distribuir en diferents plataformes.
  • Creadors/es europeus/es i propietaris/àries d'IP que vulguin fer servir l'animació per desenvolupar un projecte crossmedia.

La fluïdesa en anglès és requerida per a la comunicació amb altres participants. El pitch de presentació del projecte també es realitza en anglès i no hi haurà servei de traducció a l'esdeveniment.

Quin tipus de projecte transmèdia es pot presentar?

Una propietat intel·lectual existent o en desenvolupament que estigui elaborada per a múltiples plataformes i que parteixi originalment d'una sèrie, pel·lícula o curtmetratge d'animació. També són admesos un llibre, un videojoc, un esdeveniment en directe o una joguina en què l'animació pugui ser usada per estendre la propietat intel·lectual cap a una proposta transmèdia.

El projecte ha d'estar en una fase on, almenys, dues idees per a diferents plataformes puguin ser presentades a pitching.

Data límit (inscripció de projectes): 1 de febrer de 2023.

Data límit (inscripció de participants amb projectes seleccionats): 27 de febrer de 2023.

Data límit (inscripció de participants sense projecte): 31 de març de 2023.

Més informació i inscripcions.

30/11/2022

CartoonNext de CARTOON compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.